Dra fördel av din affärsutveckling av världens ledande support på marknaden

Om du har tillräckligt med att byta genom olika marknadsförings-, försäljnings- eller servicestödssystem är Salesforce-plattformen åt dig. Den kombinerar de viktigaste affärsprocesserna i ett intuitivt verktyg. Därför får du större kontroll över helheten, ökar teamets arbetseffektivitet och ditt kundengagemang.

Det är en teknik som har revolutionerat tillvägagångssättet för implementering och har minskat tiden för att få en avkastning på investeringen. Salesforce respekterar behoven hos de flesta industrier, företag och avdelningar tack vare dess modulära konstruktions- och kommunikationsfunktioner under plattformen. Färdiga specialiserade lösningar tillgängliga i AppExchange kompletterar standardfunktionaliteter, och om du behöver mer justering, låter plattformen dig anpassa och skapa skräddarsydda lösningar.

Oavsett om du behöver snabb implementering av standardfunktioner eller mer komplexa ändringar är Salesforce svaret på dina behov.

chart-ranked-CRM
Fördelar
 • icon_oszczednosc-czasu-konsultantow

  Uppnå ROI på kort tid

  Tack vare modulkonstruktionen och färdiga lösningar ger Salesforce affärsfördelar från början. Implementerad MVP utvecklas gradvis, vilket ökar positivt inflytande på resultaten.

 • icon-elastyczne-modele

  Tillgänglighet i SaaS-modellen

  Det genererar inte kostnader för dyra infrastrukturunderhåll. Du behöver inte oroa dig för säkerhet eller teknisk support. Du får allt inom prenumerationen.

 • icon_usprawnij-wspolprace

  Skalbarhet för varje lösning

  Systemet ändras med varje kundföretag. Du börjar med MVP, den minsta delen av projektet som ger avkastning på investeringar, och sedan utökar du det och reagerar på ytterligare affärsbehov.

 • icon_szybsze-wdrozenie-produktu

  Snabb övergång från ett projekt till en implementering.

  Du vill inte vänta månader eller år på den första effekten av systemimplementeringen. Med Salesforce kan lösningen börja tjäna på sig inom flera dagar.

0
ökning av försäljningseffektiviteten
0
ökad kundnöjdhet
0
lägre kund churn
0
ökning av medarbetarnas engagemang
0
snabbare implementering av lösningen

* Den genomsnittliga ökningen som rapporterats av Salesforce-kunder, källa: SF Customer Relationship Survey från åren 2014-2016, studerar bland över 10 500 kunder

** ROI för att bygga appar på Salesforce, IDC, juli 2016

chart-ranked-sales
Rankat # 1 i IDC-rankning

I flera år är Salesforce-plattformen konsekvent ledande i världens rankning. En ständig ökning av marknadsandelen är skyldig ständig utveckling. Ytterligare förbättringar (uppgradering) delas med kunderna tre gånger om året, nya speciallösningar läggs till AppExchange och stora möjligheter att anpassa befintliga moduler till individuella kundbehov – allt detta gör Salesforce mångsidig och komplett system.

Den ledande lösningen enligt Gartner Magic Quadrant

En plats bland Gartners Magic Quadrant-ledare är målet som varje organisation strävar efter om den vill spela på marknaden. Salesforce är en ledande aktör inom denna kategori.

 

chart-Magic Quadrant for SF Automation
Läs mer om Salesforce-produkter