Implementera Salesforce med en egen partner.

För många företag har året som gått varit en prövning för såväl personalen som kunderna. I takt med att en större del av handeln sker digitalt har företagen fått ställa såväl arbetsmodeller som affärsmodeller för att möta kunderna och personalen i denna speciella situation.

Mycket har skett på kort tid och även om verksamheterna har ställt om till den nya verkligheten har inte alltid de underliggande stödsystemen följt med i utvecklingen. När allt fler uppmanas att arbeta hemifrån ökar behovet av ett fullständigt och modernt CRM-system som tillåter personalen att nå sin fulla potential helt digitalt (CRM, Customer Relationship Management).

Ett modernt CRM-system som Salesforce ger din verksamhet full översyn av befintliga och kommande kundrelationer. Det säkerställer att all information finns på en och samma plats för bolagets anställda så att processer som kundprospektering, kundtjänst och merförsäljning kan ske smidigt och lätt.

Salesforce, världens kanske mest populära CRM-system, som nyligen förvärvade kommunikationstjänsten Slack, erbjuder ett komplett kommunikationspaket och CRM-lösning för företag och organisationer. Systemet är kompatibelt med de vanligaste sociala medierna som Twitter, Facebook och Instagram och gör det enkelt att få koll på din företagskommunikation och marknadsföring.

Om du som företagare letar efter en partner som kan bistå dig vid implementationen och introduktionen av detta heltäckande system finns det en partner som både är kostnadseffektiv och professionell: Craftware, en del av den internationella IT-koncernen Orange Group, är ett företag som är specialiserat på att utveckla och implementera Salesforce-relaterade produkter för företag, organisationer och institutioner.

Med Craftware vid din sida kan ditt företag få hjälp med allt ifrån att implementera det nya systemet till driften, utvecklandet av egna applikationer och testning.

När du väl implementerat systemet kommer du upptäcka de många fördelarna för verksamheten. Automatiserad marknadsföring, kunduppföljning, en enhetlig kommunikationsplattform och en överblickbar panel för pågående marknadsföringskampanjer och aktiviteter är bara några exempel.

Välj Craftware som din partner när du byter CRM-system.

Författare

  • Olof
  • PR expert
  • Olof Ehrs är en kommunikationsexpert från Sverige. Han arbetar med content, kommunikationsstrategier och medierelationer. På sin fritid gillar han att spela musik och spendera tid med sina vänner.

Behöver du mer information?

Skriv till oss, vi svarar gärna på dina frågor.