Arbeta med oss

Om du är på den här webbplatsen vill du förmodligen arbeta inom Salesforce-teknik, som för närvarande är ledande bland de globala CRM-lösningarna. Genom att gå med i Craftware-teamet har du möjlighet. Som Salesforce Partner implementerar vi dussintals projekt för kunder runt om i världen som driver sina företag inom olika branscher.

Du känner inte till Salesforce än? Inget förlorat – vi har jobberbjudanden inom andra områden, så att du kan få erfarenhet inom det område du vill utveckla.

Oavsett position söker vi ambitiösa människor som gillar att dela kunskap och framför allt de vars snabbt föränderliga IT-värld fascinerar, inte skrämmer. Känner du att sådant arbete är för dig? Försena inte, skicka ditt CV!

Anställda om oss
 • Att arbeta på Craftware handlar främst om utveckling. Företaget har öppnat dörren för en intressant karriärväg för mig, där jag kan förverkliga mig själv och inte agera enligt specifika mallar. Ledare bryr sig om deras underordnade välbefinnande, vilket känns i vardagen. Viktigast av allt – det är ett företag som är öppet för ungdomar och det utnyttjar deras ambitioner bra. 🙂 Dessutom är integrationshändelserna bara i Craftware!

  Aleksandra Grzesikiewicz
  Vendor Coordinator Assistant
 • Jag behöver utmaningar i mitt liv. På jobbet bryr jag mig om ambitiösa och mångsidiga projekt. Jag hittade allt i Craftware. Jag känner att jag utvecklas på ett fantastiskt ställe. 🙂

  Sylwester
  Project Management Leader
 • Min passion är igång. Sedan jag tränar i Craftware-färger har min tid på 5 km förbättrats med två minuter. Lyckligtvis behöver vi inte tävla på kontoret. Datumen är realistiska, arbetet ger tillfredsställelse. Så jag har styrkan att ge mitt bästa på löpbandet.

  Maja
  Service Manager
 • Har du hört talas om Craftwariad? En gång om året, vanligtvis i september, åkte vi med hela företaget för en helg i ett trevligt hörn av Polen. Vi kopplar av aktivt – alla kommer att hitta en attraktion för sig själva.

  Krzysiek
  Salesforce Architect
 • Övergången från Java till Salesforce var det näst bästa beslutet i mitt yrkesliv. Vad var den första? Naturligtvis sysselsättning i Craftware, en plats där alla kan känna sig fri och förverkliga sina passion och ambitioner. Tack vare det faktum att jag arbetar med Salesforce har jag tid för detta eftersom jag inte behöver oroa mig för hundratals beroenden, dussintals lager av abstraktion och nedslående hårdvara. Jag kan fokusera på snabb leverans av uppgifter och ansvarsfull programvarudesign, med en verklig påverkan på applikationens form och kundens affärsprocess.

  Ania
  Salesforce Developer
 • Craftware är vänliga människor som smittar av entusiasm och passion, med vilka det alltid finns något att prata om. Det är också ett trevligt kontor och en bekväm fåtölj. Och varje dag nya, intressanta utmaningar och medvetenheten om att vi arbetar med den bästa produkten på marknaden. Vad mer behöver du för att stå upp i gryningen varje dag och komma på jobbet?

  Marta
  Account Manager
 • Att arbeta på Craftware erbjuder många möjligheter. Du kan förbättra dina kvalifikationer och få ny erfarenhet. Människor är alltid vänliga, vilket skapar en vänlig atmosfär. De är också villiga till alla slags företagsåtgärder, där de sätter hela sitt hjärta. Det är trevligt att tillbringa tid med dem både på kontoret och utanför.

  Ewelina
  Office Manager
 • Craftware fokuserar på människor och deras utveckling. Tack vare att jag arbetade här upptäckte jag vad jag vill göra i livet och jag kan planera min karriärväg, och företaget möjliggör och stöder mig i detta. I Craftware finns det en stor, avslappnad atmosfär, olika integrationsevenemang och andra intressanta aktiviteter för anställda organiseras. Jag är glad att jag kunde gå med i Craftware

  Sylwia
  Junior Technical Writer
Varför Craftware
 • career-The possibility to work remotely

  Möjlighet till fjärrarbete

 • career-Various forms of employment

  Olika former av samarbete

 • career-a Multisport card

  Multisport-kort

 • career-a Healthcare

  Medicinsk vård

 • career-A group insurance

  Gruppförsäkring

 • career-Bookcrossing in the office

  En bokhylla på kontoret

 • product-center-of-excellence

  Vanlig klädkod

Recruitment Process
Vårt HR-team

Som HR vet vi att människor är företagets största tillgång. Från början har vi byggt partnerrelationer och vårdat en vänlig atmosfär. Ärlighet och öppen kommunikation är viktigt. Vi har inte flera steg långa rekryteringsprocesser. Vi vet vem vi letar efter och vilken typ av människor vi gärna välkomnar ombord.

Vi ser till att anställda må bra med oss. Om du går med oss har du möjlighet att delta i sportturneringar, firmafrukost och välgörenhetsevenemang. Efter timmar kan du koppla av med att lösa pussel från brädspel, och en gång om året kommer du att uppleva ett oförglömligt äventyr under företagets integration, kallad Craftwariada 🙂

Om du tror att det går bra med oss – skriv bara till oss!

 • Jag började på Craftware 2018 och har ansvar för att HR-verksamheten flyter på smidigt och effektivt. I mitt arbete på HR-avdelningen arbetar jag med rekryteringar, administration, företagsutveckling och Employer Branding så att hela vårt företag kan utvecklas. Jag gillar kombinationen av att få jobba med IT och människor på samma gång. På min fritid älskar jag att resa, spela brädspel och titta på TV-serier.

 • Jag har varit i Craftware sedan 2019 och arbetar främst med rekryteringsprocesser och hjälper våra anställda inom HR. Min dagliga kontakt med IT-specialister leder till att jag har bra koll på vad som händer i IT-branschen. Min fritid spenderar jag helst på att resa, cykla eller dansa.

 • Mitt dagliga arbete består utav rekryteringar och att ge stöd till olika testteam inom HR-området. Min karriär började i IT-sektorn, en bransch jag helt enkelt fortsatt att jobba mer med. På Craftware uppskattar jag att bolaget, trots att vi vuxit så mycket och nu har många anställda, fortfarande har en stark startup-kultur.

 • Jag började på Craftware för att få arbeta med min passion för HR och IT i april 2020. I mitt arbete kombinerar jag min erfarenhet inom HR med min kunskap för IT-sektorn. Jag gillar att lära mig nya saker om hur vi människor fungerar och hur de kunskaperna översätts i en HR-kontext, för att driva motivation och personalutveckling. Vid sidan av jobbet är jag en väldigt upptagen mamma och fru som älskar cykling.

 • Jag har varit i Craftware sedan 2019 och arbetar med rekrytering. I mitt dagliga arbete träffar jag ständigt nya människor och jag uppskattar den stora bredd av utmaningar jag får arbeta med. Vid sidan är jobbet är min stora passion smink och inredning.

 • Jag började på Craftware som praktikant med ansvar för HR-supporten. I det här jobbet gillar jag mina olika uppgifter och att arbeta med människor. Efter arbetet gillar jag musik och sport.

 • Jag började på Craftware i september 2020. Jag har två års erfarenhet av att leda rekryteringsprocesser, främst för programmerare. Mitt arbete på HR-avdelningen för ett IT-bolag tillåter mig att kombinera min passion för både människan och IT. För att skapa balans i livet ägnar jag min fritid ofta åt läsning eller simning.