Byt till Lightning

Lightning Experience är inte bara ett modernt grafiskt gränssnitt. Detta är ett helt nytt sätt att interagera med systemet och använda insamlade data. Den har utformats för att ta användarnas produktivitet till en högre nivå. I Lightning hittar du unika funktioner såsom prestanda diagram, AI-assistent, förbättrad rapportering och prognos som inte är tillgängliga i Salesforce Classic. Craftware har enorm erfarenhet av migration till Lightning Experience. Vi har genomfört motsvarande projekt för såväl globala som för stora polska företag. Vår kunskap hjälper dig att undvika potentiella misstag och göra processen snabbare och effektivare för slutanvändarna. Att utnyttja den potentialen Salesforce har kommer att vara mer intensivt än någonsin tidigare.

removal
Fördelar
 • icon_popraw-wydajnosc

  Förbättra effektiviteten

  Nya funktioner och det nya sättet att interagera med systemet ökar produktiviteten i organisationen upp till 41%.*

 • icon_zarzadzaj-sprzedaza-BIZ

  Hantera din försäljningstratt

  Förbättrad prognos och rapportering gör att du kan hantera försäljningen baserat på faktiska data.

 • icon_usprawnij-wspolprace

  Förbättra samarbetet

  Enligt användare förbättrar de nya kommunikationsalternativen teamarbete i företaget upp till 40%

 • icon_latwe-zarzadzanie-danymi-klientow

  Fixa systemantagande

  Intuitiv teknologi gör att en anställd använder den mer frivilligt och effektivt. Att öka medarbetarnas engagemang innebär ett bättre antagande och reella vinster

Effekter av implementering av Lightning Experience
0
Mer effektiv säljtratthantering
0
Mer effektiv rapportering
0
Snabbare processstandardiseringscykel

Källa: Lightning Adoption Survey 2017.

Varför utmärker vi oss?
 • icon_doswiadczeni-eksperci

  Erfarenhet av Salesforce Lightning

  Vi är involverade i många processer för migrering till Lightning Experience hos kunder från olika branscher.

 • icon-znajomosc-narzedzi

  Migrationsstrategi

  Vi etablerade migrationsprocesser baserat på Continuous Integration och Agile-metodik. Vi använder beprövade verktyg och tekniker.

 • icon-dedykowany-zespol

  Dedikerat team

  Vi förser våra kunder med ett komplett team som består av utvecklare, affärsanalytiker och testare.

 • icon_dostep-do-wiedzy

  Konsultativ strategi

  Under migrationen tipsar vi dig om hur du kan optimera dina tidigare Salesforce-processer så att du kan använda alla Lightning-möjligheter bättre.

Vanliga frågor
 • Lightning är ett modernt användargränssnitt som har skapats av Salesforce från början. Det låter dig anpassa applikationsvyerna till dina affärsbehov. Det har också möjligheten att expandera med komponenter byggda av implementeringspartners och ligger i AppExchange

 • Under implementeringen och i slutet utför vi ofta som implementeringsföretag utbildningar i Train the Trainer-formeln. Vi ger ofta mer eller mindre stöd efter implementeringen. Projektets mål är dock att klienten ska vara så oberoende som möjligt i användningen och hanteringen av systemet, varför vi vanligtvis uppträder i svårare fall och problem.

 • Vi strävar efter att klienten ska vara så oberoende som möjligt efter implementeringsprojektet, att ha en eller flera administratörer som kommer att vara en intern supportlinje. Men ofta beslutar kunderna om ytterligare support från oss för att ha en erfaren partner till hands i svårare fall / problem.

Behöver du mer information?
Skriv till oss, vi svarar gärna på dina frågor.
Lidia

Sales Manager

sales@craftwaresweden.se