Påskynda dina Salesforce-projekt

Händer det ibland att du är tveksam till att genomföra ett stort projekt i din organisation? Håller du tillbaka eftersom det kommer att ta många månader och kräver omfattande initial analys och godkännande av enorma budgetar innan du påbörjar något arbete? Vill du se första resultat snabbt och utöka möjligheterna för din Salesforce-plattform samtidigt?

Vi kan erbjuda dig stöd från vårt erfarna team som snabbt kommer att förbereda ett förslag om en MVP-implementering (Minimum Viable Product) och kommer att presentera ett erbjudande anpassat till din budget. Detta tillvägagångssätt gör att du kan uppnå dina affärsmål på ett flexibelt sätt och minimera risken för ett misslyckande relaterat till en långsiktig implementering.

Fördelar
 • icon_szybsze-wdrozenie-produktu

  Starta projekt direkt

  Utför inte långsiktiga implementeringar. Implementera små lösningar som ger resultat omedelbart.

 • icon_wyzsze-ROI

  Uppnå ROI snabbt

  Visa värdet på dina lösningar till dina affärspartners som tjänar vinst på din investering på kort tid.

 • icon-rozwiazania-na-miare

  Skapa skräddarsydda lösningar

  Utveckla dina produkter med basering på
  användarnas åsikter, gör inte planer i förväg.

 • icon-latwe zarzadzanie

  Reagera på kravändringar

  Samla ständigt affärskrav. Om de ändras kommer du att kunna genomföra nödvändiga ändringar snabbt.

Agile Circle
Varför sticker vi ut?
 • icon_usprawnij-wspolprace

  Vår erfarenhet

  Under det senaste året implementerade vi dussintals Agile-projekt för våra internationella kunder.

 • icon-dedykowany-zespół

  Hög kompetens

  Vi har ett komplett utbud av färdigheter som hjälper oss att slutföra projekt från början till slut.

 • icon-elastyczne-modele

  Flexibel modell för samarbete

  Vi samarbetar med våra kunder enligt fastprismodellen såväl som den Agile-baserade modellen.

 • icon_doswiadczeni-eksperci

  Solid grupp experter

  För att genomföra projekt involverar vi erfarna specialister som vi har arbetat med i flera år.

Vanliga frågor
 • Salesforce ger dig möjlighet att integrera med alla system, oavsett i molnet eller i kundens miljö. Han kan båda aktivt hänvisa till (ring API) andra system, såväl som att kallas av andra system.

  Dessutom har Salesforce sina egna integrationsverktyg – Mulesoft, som stöder alla tillgängliga integrationsmetoder på plattformen.

 • Vi strävar efter att klienten ska vara så oberoende som möjligt efter implementeringsprojektet, att ha en eller flera administratörer som kommer att vara en intern supportlinje. Men ofta beslutar kunderna om ytterligare support från oss för att ha en erfaren partner till hands i svårare fall / problem.

 • Från vår erfarenhet rekommenderar vi produktägaren som huvudrollen, den person som är ansvarig för implementering på kundens sida (ansvar för affärs- och tekniska krav, samordning av andra personer på kundens sida, ansvar för vidare systemunderhåll och utveckling).

  För att projektet ska bli framgångsrikt är det nödvändigt att involvera: projektets sponsor / sponsorer (vanligtvis VD, styrelseledamöter), affärsprocessägare, som kommer att inkludera CRM, IT (Arkitekt som känner till systemen i företaget omfattande, personer ansvariga för enskilda system som kommer att integreras med CRM).

  Viktigt är också ambassadörer (dvs utvalda slutanvändare av systemet) och externa leverantörer – IT när det gäller integration med externa system, jag kan också vara marknadsföringsbyråer som genomför kampanjer för företaget (i fallet Salesforce Marketing Cloud, Audience Studio, Pardot)

Behöver du mer information?
Skriv till oss, vi svarar gärna på dina frågor
Lidia

Sales Manager

sales@craftwaresweden.se