Implementera dina projekt med riktiga experter

Börjar du genomföra projektet och behöver specialister med relevant erfarenhet och kunskap? Dina anställda har redan för många uppgifter och kan inte utföra de nästa uppgifterna? Är du rädd för att extern rekrytering tar för mycket tid, och efter projektet måste du undra vad du ska göra med nyanställda? Om du kämpar med sådana problem är lösningen på dina problem avancerad kroppsleasing.

På Craftware vet vi hur viktig kunskap och professionalism som varje teammedlem är i varje projekt. Det är därför vi förser våra kunder med experter som vi har samarbetat med i flera år och som är anställda i vårt företag. Vi tar ansvar för dem och ger dem fullt stöd, vilket skiljer oss på marknaden för IT-företag. Kolla hur vi kan hjälpa dig.

 • icon_szybsze-wdrozenie-produktu

  Kör projekt snabbare

  Vänta inte på resultatet av osäker rekrytering eller till det ögonblick då dina anställda utför andra viktiga uppgifter.

 • icon-optymalizacja-kosztow

  Minska kostnaderna

  Optimera dina utgifter, betala bara för de faktiska medarbetarna i projektet.

 • icon_tworzenie-wlasnej-spolecznosci

  Upptäck ett nytt perspektiv

  Bjud in externa experter till ditt projekt och titta på hur din organisation fungerar från en annan vinkel.

 • icon_dostep-do-wiedzy

  Förvärva kunskap

  Absorbera ny kunskap och god praxis. Våra specialister delar gärna designupplevelsen.

Våra lag
 • Programvaran av högsta kvalitet kräver samma klass specialister för att utveckla och underhålla den. Förbättra din organisations arbete genom att utveckla nya Salesforce-funktioner och systemadministration. Allt detta med hjälp av erfarna experter som har deltagit i ett flertal projekt.

  product-administratorzy-developerzy
  Se mer
 • Inget projekt ger dig de förväntade resultaten om du inte specificerar dess mål och varför du alls genomför det och hur du ska göra det. En väl genomförd affärsanalys är som att förbereda en noggrann karta, tack vare vilken du effektivt når det önskade målet.

  product-analiza-biznesowa
  Se mer
 • Även om alla spelare i roddlaget ser i samma riktning och rad i samma riktning, behöver de en rorsman för att få bästa resultat, vilket gör att de kan kommunicera och ställa in rätt takt. Projektledare spelar en liknande roll i projektet tack vare vilket ditt team kan arbeta på högsta nivå.

  product-project-managerowie
  Se mer
 • Att implementera rätt verktyg är bara halva striden. Det är lika viktigt att stödja denna lösning och dess systematiska utveckling, som du kan uppnå med stöd av Service Manager. Han hjälper dig att säkerställa oavbruten drift av tjänsten och ställa in riktningen för dess utveckling.

  product-service-managerowie
  Se mer
 • Programvarutestning är ett nödvändigt steg på vägen för att ta emot lösningar av högsta kvalitet. Men denna process involverar ofta många människor och tar lång tid eftersom den kräver repetitiva aktiviteter. Kontrollera hur du kan öka dina anställdas produktivitet genom att automatisera en del av deras uppgifter.

  product-testy-automatyczne
  Se mer
 • Även det bästa designade verktyget kan inte ge dig rätt affärsfördelar om dess funktionalitet inte fungerar som planerat och användaren stöter på fel då och då. Se till högsta kvalitet på dina lösningar och använd tjänsterna för manuella testare.

  product-testy-manualne
  Se mer
Kunder om oss
 • Vi kan beundra effekterna av deras arbete, strategi, kompetens och tillförlitlighet på alla dessa områden. Deras styrkor som konsulter ägnar mycket uppmärksamhet åt detaljer, hög kvalitet på levererade lösningar och en fantastisk förmåga att samarbeta med företagets representanter.

  Wojciech Głowacki
  Technical Project Manager, Roche
 • Öppenhet i drift, flexibelt tillvägagångssätt, specialister av hög klass och engagemang – det är de funktioner som jag stött på under vårt genomförande. Folk övertygade mig, inte företaget. Men människor måste ha stöd från en organisation som sysselsätter, utbildar, underhåller och stöder dem. Jag hittade allt i Craftware.

  Marco Randi
  Head of Technology Engineering
 • På Craftware värdesätter jag mest ett partnerskapssätt och gemensamt hanterar problem som gör att vi kan agera effektivt. Även om grunden för vårt kontrakt var att tillhandahålla kvalificerade specialister, skulle tjänsten vi fick från Craftware vara ett partnerskap, inte en leasing.

  Kamil Werłaty
  Salesforce Technical Lead, IPF Digital
 • De är fantastiska proffs som perfekt känner till Salesforce-teknik och produktfunktioner. Craftware-teamet är öppet, flexibelt och fokuserat på att uppnå affärsmål – vi värderar dessa kvaliteter högt.

  Anna Kujawa
  CRM Department Manager, Allegro
Fallstudie
1/1
 • Salesforce-implementering i ett stort läkemedelsföretag

  • Tillgång till marknadsföringsmaterial på olika platser underlättades.
  • Samarbetet mellan team som arbetar på samma produkt eller marknadsföringskampanj förstärktes.
  • Samarbetsnivån mellan marknadsföringsspecialister ökades.
  • Ombordstigning av nyanställda underlättades.
  • Förvaret för data och produkt- och projektdokumentation skapades
  Se fallstudie
Behöver du mer information?
Skriv till oss, vi svarar gärna på dina frågor.
Konrad

Product Marketing Manager

sales@craftwaresweden.se