Bolaget blir del av den internationella telekomoperatören.

Craftware, ett polskt bolag verksamt inom IT- och CRM-tjänster, förvärvades under december av den internationella telekom-koncernen Orange Group. Tillsammans med Bluesoft, som förvärvades för två år sedan av Orange Group, bildar de två bolagen en ny IT-grupp i koncernen och kommer tillsammans att arbeta med att utveckla skräddarsydda B2B-tjänster inom CRM och IT-utveckling.

Vi ser fram emot att börja arbeta med Orange Group. Detta är ett utmärkt tillfälle för oss att utveckla vår verksamhet vidare. Vårt mål är fortsättningsvis att möta våra kunders behov med ett brett spektrum av tjänster, teknologier och lösningar. Tack vare det nya samarbetet med BlueSoft, kan vi nu fokusera ännu tydligare på att utveckla våra tjänster inom Salesforce och bredda vårt erbjudande ytterligare. Detta steg innebär även ökad stabilitet för vårt bolag samtidigt som de ger större möjligheter för våra anställda att utvecklas”, säger Jacek Zawłocki, vd på Craftware.

Craftware är ett internationellt IT- och CRM-bolag som arbetar med att optimera Salesforce-relaterade appar och tjänster för bolag och organisationer. Bolaget är Platinum Partner till Salesforce och har över 360 anställda. Bolaget är verksamt i Europa och Norden.

Vi ser fram emot de kommande månaderna med optimism och glädje. Vi är stolta över Craftwares utveckling och den nya väg bolagen tagit. Vi är övertygade om att dessa förändringar innebär något positivt för bolagets anställda och våra kunder”, skriver bolaget i en kommentar.

BlueSoft är ett bolag som specialiserar sig inom tjänster för IT-integration, utveckling av appar och datahantering. Som en nära affärspartner till Craftware, kommer de utveckla erbjudanden utifrån de båda bolagens expertis.

Den nya ägaren Orange Group, kommer via förvärven utvidga sitt befintliga erbjudande inom IT- och CRM-relaterade B2B-tjänster för sina befintliga och framtida kunder. Orange berättar i ett uttalande att de två bolagen fortsättningsvis kommer stå på egna ben, men bli en del av större internationell kontext.

Författare

  • Olof
  • PR expert
  • Olof Ehrs är en kommunikationsexpert från Sverige. Han arbetar med content, kommunikationsstrategier och medierelationer. På sin fritid gillar han att spela musik och spendera tid med sina vänner.

Behöver du mer information?

Skriv till oss, vi svarar gärna på dina frågor.