Lösning utan begränsningar

Ibland betyder kundens specifika behov att ingen av Salesforce-boxens produkter uppfyller hans förväntningar. Vad sägs om den här situationen? Detta är ögonblicket att dra nytta av de möjligheter som plattformen erbjuder för att skapa skräddarsydda lösningar. Våra specialister bygger olika applikationer och verktyg på plattformen med hänsyn till kundens mycket specifika krav.

Dessutom låter plattformen dig enkelt bygga applikationer utan att skriva en enda kodrad. Tack vare detta kan användare skapa enkla och funktionella verktyg för sina anställda och öka deras produktivitet.

En enorm del av applikationer byggda på plattformen finns (gratis eller mot en avgift) i onlinebutiken – AppExchange. Det finns också Craftware-produkter – Madocs.

tablet
Fördelar
 • icon_usprawnij-wspolprace

  Lätt att bygga teamapplikationer

  Skapa mobila Salesforce-mobilappar själv, hjälpsamma i vardagsarbetet och öka produktiviteten.

 • icon_cenny-czas-twoich-pracownikow

  Försäljningsstyrka för varje avdelning

  Ge administratörer och företagsanvändare programmeringsverktyg för att designa applikationer, anpassade efter specifika arbeten i enskilda avdelningar.

 • icon_spersonalizowane-kampanie-marketingowe

  Externa kund- och partnerportaler

  Se hur lätt det är att använda data i Salesforce och en modern programmeringsplattform för att förbättra kvaliteten på kundservicen.

 • icon_szybkie-efekty

  Hastighet och innovation inom applikationsutveckling

  Strömlinjeforma processer och förenkla programmeringsuppgifter så att utvecklare kan fokusera på applikationens kvalitet och leverans snabbt.

Varför Salesforce-plattformen?
0
femårig avkastning på investeringen
0
kortare utvecklingstid
0
högre arbetseffektivitet
0
färre fel i applikationer

Källa: IDC-Salesforce-ROI-White-Paper-2018

Vanliga frågor
 • Salesforce har affärslösningar för att stödja kundens livscykel från marknadsföring till kundservice. Det är byggt baserat på applikationer som tillhör SaaS-lagret (Software as a Service). Detta är Marketing Cloud, Sales Cloud, Service Cloud, Demandware.

  Dessa lösningar byggdes i sin tur på AppCloud-plattformen, som också är tillgänglig för kunder. Som ett resultat kan varje kund självständigt bygga sina egna lösningar samt utvidga Salesforces lösningar.

   

  AppCloud tillhör PaaS-lagret (Platform as a Service). Den största skillnaden mellan AppCloud och många andra PaaS på marknaden är att det är extremt effektivt att skapa lösningar med det. Gartner klassificerar AppCloud som en ledare i PaaS-kvadranten med hög produktivitet. Att bygga applikationer med AppCloud går flera gånger snabbare än med traditionell programmeringsteknik.

  För företag som möter utmaningen att välja en CRM-lösning innebär detta att från början med Salesforce-lösningar utformade för att stödja kundens livscykel kan de transformera hela företaget digitalt och flytta sin verksamhet till molnet och snabbt bygga lösningar på en plattform kring CRM, utan integration, i veckor och inte i månader eller år.

 • Salesforce har många servrar runt om i världen. De viktigaste datacentrarna finns i Amerika, Asien och inom Europeiska unionen. När kunden tecknar ett avtal med Salesforce anger kunden platsen för sina servrar.

 • Säkerhet tillhandahålls av:

  • tvåfaktorautentisering / dubbel inloggningsskydd – förutom inloggning och lösenord, i det andra inloggningssteget måste du använda en PIN-kod som genererats under en viss tidsperiod,
  • begränsa inloggning efter IP – begränsa till exempel kontorsplatser,
  • SSO – Single Sign On, loggar in på Salesforce, använder de befintliga inloggningsmekanismerna i företaget, tack vare vilken användaren har en inloggning och ett lösenord för alla applikationer i företaget. Användning enligt samma princip som t.ex. att logga in på Spotify med ett Facebook-användarnamn och lösenord,
  • tillfällig begränsning av inloggning i systemet till intervallet av öppettider.

Vill du veta mer?
Kontakta oss. Vi svarar på dina frågor.
Lidia

Sales Manager

sales@craftwaresweden.se