De vanligaste affärsutmaningarna

Kunden är grunden för varje verksamhet. I en tid av digital transformation är det inte tillräckligt att tillhandahålla en högkvalitativ produkt, det är den fullständiga interaktionen som åtföljer samarbetet med den. Det är kunden som alltid ska vara i centrum för vår uppmärksamhet.

Vi förstår detta, och det är därför vi lägger vikt vid att lära oss om vår kunds affärsmål. Vi frågar varför han vill implementera ett nytt IT-system. Vi lär känna hans behov och använder vår tio års erfarenhet, råd om hur vi gör det och med vilka verktyg. Vi bygger ett IT-system runt klienten, baserat på olika element tillgängliga på Salesforce-plattformen.

Vi arbetar med affärsrepresentanter inför många utmaningar. De vanligaste är: brist på att mäta effektiviteten i verksamheten, brist på standardisering av processer, lösningar som inte är anpassade till affärsbehov, svåra att använda verktyg, brist på verktyg för att hantera kundkontakter, ineffektiva användarserviceprocesser eller svår tillgång till kunskap om kunder och produkter.

En komplett bild av din klient

Kundutmaningar tillåter oss att förstå vikten av att bestämma de uppgifter som är nödvändiga för enskilda celler i organisationen. Försäljningsavdelningen behöver olika resurser och kundserviceavdelningen behöver olika resurser. För att svara på olika affärsbehov måste du oftast konsolidera data från flera system och inkludera dem i ett verktyg.

360 graders vyn – det är så vi beskriver hela bilden av din klient – är avgörande för alla företag. Kollektiv information på ett ställe möjliggör snabbt beslutsfattande baserat på verkliga data.

Client Life Cycle
człowiek-otoczony-ikonami-SF
Verktyg anpassade till affärsmål

Tack vare den modulära formeln för Salesforce-plattformen kan vi effektivt möta dessa utmaningar. Till att börja med föreslår vi att du implementerar moduler som tillgodoser dina mest akuta behov och sedan utvidgar eller lägger till fler. Denna form, tack vare sin flexibilitet, gör att du kan skala lösningar för organisationens behov utan att generera extra kostnader. Från början ger detta dig möjligheten att använda många färdiga element på plattformen, till exempel en mobilapplikation eller rapporteringsmodul.

Snabba eller skräddarsydda implementationer

Vi implementerar den bästa tillgängliga CRM i molnet. Vi kör snabba implementeringar (från en månad till tre månader) baserade på vanliga Salesforce-produkter och komplexa, flera månaders projekt som kräver en hög grad av anpassning till nuvarande kundutmaningar.

Det som gör oss annorlunda är det faktum att vi alltid agerar smidiga. Vi sätter MVP (Minimum Viable Product), som är den minsta omfattningen av tjänsten som snabbt kommer att gynna, och i de kommande stegen lägger vi till nya funktioner och utökar dem. Lär dig mer om skräddarsydda multicloud-lösningar.

Exempel på utmaningar från våra kunder
 • Du bestämde dig för en kampanj som marknadsför dina produkter i två kanaler – e-post och SMS. Efter 6 månaders kampanj och 200 000 tillbringade PLN, du undrar vilka effekter du har uppnått. Försäljningen ökade med 3%, så du tycker att kampanjen i denna formel är värt att upprepa. Men är försäljningsökningen verkligen relaterad till kampanjen? Kanske har säljaren förvärvat en ny, lukrativ kund? Är du säker på att du vet hur man mäter kampanjens effektivitet?

 • En av handlarna lämnar i mitten av kvartalet. Du överför data från Excel till andra teammedlemmar. Det visar sig att andra anställda inte har kunskap om tidigare kontakter med kunder, arrangemang som gjorts, behov nedskrivna. Du har bara torra kontaktuppgifter (och inte alltid fulla) och korta lösenord som varken du eller de andra teammedlemmarna säger någonting.

 • Av någon anledning förlorar du kunder även om de är nöjda med produkten du levererade. Har du ett verktyg som gör att du snabbt kan märka en störande trend och hitta sin orsak? Kan du verifiera din kundtjänsthistorik?

Vad påverkar ditt företag?
 • Kundlojalitet

  Den viktigaste faktorn som påverkar kundlojaliteten är service. Detta ses bäst i resultaten från en klassisk studie om skälen till att kunder lämnar sina konkurrenter: i 69% av fallen beror detta på otillfredsställande kundservice. Som jämförelse är det värt att notera att den låga kvaliteten på erbjudna produkter och tjänster bara skrämmer bort 13% av kunderna.

  Källa: Kundnöjdhetsundersökning utförd av EFQM.

 • Kundupplevelse

  Forskning visar att 80% av cheferna betraktar kundservice som den främsta faktorn som påverkar kundupplevelsen. Detta yttrande bekräftas av investeringar i kundtjänst som planeras under de kommande två åren. Budgeterna för detta ändamål planeras höjas med så mycket som 83% av de företag som är de viktigaste aktörerna på marknaden, 72% av företagen från mellanmarknaden och 50% av företagen under marknadsgenomsnittet när det gäller finansiella resultat. Du kan se en betydande skillnad mellan de bästa och de svagaste företagen. De sämst blomstrande företagen nästan dubbelt så ofta förklarar en ökning av budgeten för investeringar inom området kundservice.

  Källa: Kundnöjdhetsundersökning utförd av EFQM.

 • Kundtjänst genom olika kanaler

  Så många som 65% av företagen vill ge kunderna en konsekvent erfarenhet i alla kontaktkanaler och genom hela försäljningsprocessen. 65% av företagen vill också säkerställa en större anpassning av interaktioner mellan kunder och rådgivare, och 61% strävar efter att få bättre tillgång till hela historien om kundkontakt med företaget.

  Källa: Kundnöjdhetsundersökning utförd av EFQM.

 • Kundrelationer

  Ökad produktivitet med upp till 50%, minskning av kundtjänstkostnaderna med 40%, ökning av antalet förfrågningar med 65% samt ökning med 74% i servicekvalitet och lätthet att skapa relationer med kunder.

  Källa: Forskning utförd av IBM.

   

1/4
 • young people-meeting
Kunder om oss
 • När vi beslutade att implementera Salesforce i vårt företag hade vi inga specifika förväntningar. Vi behövde en partner som skulle berätta vad alternativen är och hjälpa oss att få ut det mesta av dem. Craftware baserat på dess erfarenhet ledde oss igenom denna process snabbt och smärtfritt. Tack vare detta kunde vi helt fokusera på vår verksamhet och öka försäljningen.

  Przemysław Auguścik
  Board Member, Flotman
 • I Craftware värdesätter jag mest ett partnerskapssätt och gemensamt hanterar problem som gjorde det möjligt för oss att agera effektivt. Även om grunden för vårt kontrakt var att tillhandahålla kvalificerade specialister, skulle tjänsten vi fick från Craftware vara ett partnerskap, inte en leasing av organ.

  Kamil Werłaty
  Salesforce Technical Lead, IPF Digital
 • Från början stödde Craftware vårt företag med att göra rätt val av licensmodell, vilket innebar att målprogramvaran är skräddarsydd och uppfyller våra krav. Vänliga proffs ger tydligt och frivilligt värdefulla råd för att arbeta med programmet. Engagemanget för Craftware-anställda och oklanderlig kontakt med kunden har en positiv inverkan på varumärkets ställning på marknaden.

  Aleksandra Wilk
  Dyrektor ds. Kluczowych Klientów, PGF Urtica Sp. z o.o.
 • De är fantastiska proffs som perfekt känner till Salesforce-teknik och produktfunktioner. Craftware-teamet är öppet, flexibelt och fokuserat på att uppnå affärsmålen – vi värdesätter dessa egenskaper.

  Anna Kujawa
  CRM Department Manager, Allegro
 • På alla dessa områden kan vi beundra effekterna av deras arbete, strategi, kompetens och tillförlitlighet. Deras starkaste sida som konsulter ägde stor uppmärksamhet åt detaljer, hög kvalitet på tillhandahållna lösningar och fantastisk förmåga att arbeta effektivt i ett team tillsammans med företagets representanter.

  Wojciech Głowacki
  Technical Project Manager, Roche
Fallstudie
1/3
 • Lightning Experience för Flotman

  • “Prospect” -processen ordnades genom att prioritera leads beroende på kundkategori
  • Funktionen för att registrera nya potentiella kunder från webbplatsen lades till.
  • Validerings- och begäran om köregler inställdes så att de uppgifter som flödade i “Fall” -processen tilldelades anställda med tanke på deras kvalifikationer
  Se fallstudie
 • Lösningen underlättar hanteringen av rekryteringsprocesser och kandidatdatabas för eRecruiter

  • Skapa ReactJS-applikation baserad på Salesforce
  • Tillhandahåller fjärrkontroll över ReactJS
  • Använda alla SQL-frågaegenskaper
  • Använda regleringsregler för att behålla kontrollen över att tillhandahålla applikationsfunktioner till varje användare
  • Använd cache för att lagra alla användarspecifika konfigurationer
  Se fallstudie
 • Implementering av kundtjänstmodul på Aegon

  • Kunddata sattes i ordning och duplikat raderades
  • Daglig synkronisering av lokala datamängder med Salesforce-databasen introducerades
  • Ett modernt verktyg för flerkanals kommunikation med kunder lanserades
  • Service Cloud-konsol konfigurerades och implementerades på 40 Aegon-agenter
  • Ett verktyg för kundnöjdhetsundersökningar implementerades
  Se fallstudie
Behöver du mer information?
Skriv till oss. Vi möts för att prata om dina behov.